Інтелектуальні змагання на всі смаки

У неділю 05.02.2017 у приміщенні КЕІ зібрались команди знавців, які побажали зіграти один з найскладніших турнірів «Що? Де? Коли?» — синхронний турнір Моносова. Цей турнір відрізняється підвищеною складністю. Для відповідей на запитання потрібно не тільки багато знати, вміти добре й швидко аналізувати але ще й мати певний емоційно-інтелектуальний смак та відчуття, що з’являється тільки після багаторічних тренувань.

Шість криворізьких команд забажали грати цей турнір. Це, для наших команд, випробування сил. Найкращою у цьому турнірі була команда «6 к 1». Це й не дивно, бо ця команда входить у 36 найкращих команд України. Капітан команди і натхненник цього турніру Олександр Мерзлікін нещодавно захистив кандидатську дисертацію та свої захоплення інтелектуальними турнірами не полишає.

Однією з учасниць турніру була Попрожук Катерина Олегівна – випускниця КЕІ 2016 року (спеціальність – фінанси і кредит). І ось що вона розказала нам:
Інтелектуальні ігри ще з шкільних років стали частиною мого дозвілля. Мені дуже подобається проводити вільний час цікаво і корисно в компанії близьких за інтересами людей. Сьогоднішня гра є однією з найскладніших, проте не менш цікавою ніж зазвичай, а тепла атмосфера в клубі заохочує повертатися сюди знову і знову.
Тут кожного року з’являються нові команди, відбуваються цікаві знайомства, зароджується справжня дружба. Всім, хто ще не відкрив для себе подібне дозвілля, можу порадити зробити це якнайшвидше – ви точно не пошкодуєте!

Президент КІІ «Інсайт» Вацуро І. В.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *